Visum Turkije iDeal

Je Turkse visum betalen met iDeal is tegenwoordig heel gemakkelijk! Het is ietsje duurder dan wat vroeger het visum koste (de transactie kosten zitten al in de prijs verwerkt) maar dat zorgt wel dat je gelijk kunt betalen en je visum kunt ontvangen. Zo hoef je niet meer een creditcard van iemand te lenen en dit bedrag aan diegene weer terug betalen, wat je waarschijnlijk veel meer tijd kost. Hoe het in zijn werk gaat:

Waar kan ik mijn visum met iDeal betalen?

Via de Turkse overheid is het nog steeds niet mogelijk en dat gaat waarschijnlijk ook nooit mogelijk worden. Waar het wel kan is het Nederlandse visumbureau Turkije visum online. Hier kan je betalen met Paypal, creditcard, bankoverschrijving, en jawel.. iDeal! Het betalen met iDeal gaat vertrouwd, is gemakkelijk en gaat bovendien erg veilig. Als je met ideal het visum betaalt heb je daarnaast veel sneller je visum dan als je bijvoorbeeld per bankoverschrijving betaald. Na betaling met iDeal ontvang je binnen 24 uur (vaak veel sneller) je visum in je mailbox. Wat een heel gedoe lijkt is dus zo geregeld!

Binnen 3 stappen je visum geregeld

Binnen 3 stappen heb je jouw visum Turkije iDeal geregeld bij Turkije visum online, op deze manier werkt het:

  1. Vul het aanvraagformulier nauwkeurig met alle paspoortgegevens in.
  2. Kies de optie iDeal en betaal het visum
  3. Je ontvangt het visum per e-mail of wanneer aangevraagd ook per post (dit duurt enkele dagen)

Zo zie je maar aan dit stappenplan, het is echt zo geregeld en er komt niet veel bij kijken. Heb je verder nog vragen over het afrekenen met iDeal, laat het gerust weten aan ons, misschien kunnen we deze informatie nog verder uitbreiden. Wil je meer weten over andere betaalmethodes lees dan verder op deze website zodat je hier binnen no time ook alles over weet.