Dollar invloed

Waarom we een complete pagina hebben over de dollar invloed? Dit komt omdat de Turkse overheid de visum prijs in dollars berekent. Op dit moment $20,70 om precies te zijn. Hiervan is ook weer de website naam afgeleid. Eerder was namelijk deze prijs omgerekend zo’n 15 euro. Helaas… dit is al even niet meer zo en de prijs van de dollar ligt nu ongeveer gelijk als die met de euro. Zo zie je, dat de dollar dus een aardig invloed heeft op een deel van de kosten voor jou vakantie.

Wisselende dollar koers

Op deze pagina houden we de dollar koers goed in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent wat je nu minimaal voor je visum moet betalen als je naar Turkije wilt gaan. De koers van de dollar wisselt natuurlijk constant en zou als het heel gunstig word weer zo goed kunnen zijn dat het visum weer 15 euro gaat kosten. Maar of die tijd nog gaat komen is de vraag. Op dit moment ben je het beste uit om bij een Nederlandse visum dienst het visum te kopen, dat is rond de 25 euro standaard. Nog altijd goedkoper dan in Turkije zelf (en het is de vraag wanneer het in Turkije niet meer mogelijk is).

Kortom, houd deze pagina in de gaten en je weet precies wat de overheid nu aan je visum verdient. Heb je vragen of tips? Neem even contact op.