Goedkoop E-visum

Wie wilt dat nou niet? Een goedkoop visum Turkije aanvragen, zodat je voor weinig geld in het land Turkije wordt toegelaten. Je hebt immers al genoeg geld uitgegeven aan de vlucht en het verblijf en dan dien je ook nog een visum aan te vragen. Dat kan een duur grapje worden als je dit niet op de juiste manier aanpakt. Helaas zit er niets anders op dan een visum aan te schaffen die minimaal 25 euro kost. Veel goedkoper zal je er niet aan kunnen komen. Waarom niet? Je hebt vast goedkopere organisaties gezien die op het internet goedkopere visum aanbieden? Dat klopt. Echter adviseren wij je wel om deze websites goed te controleren, want het is een grote kans dat deze organisaties jou niet willen helpen om Turkije op een legale manier in te komen. De kans dat je niet-officiële visums of überhaupt geen visums ontvangt, is dan groter aanwezig.  

Een duur of goedkoop visum aanvragen

Op deze pagina proberen wij in het kort, maar duidelijk uit te leggen waarom het voor verkopers niet mogelijk is om voor veel goedkoper dan 25 euro een visum aan te bieden. Voorheen waren de visums verkrijgbaar op de vluchthaven in Turkije, deze kon je voor (omgerekend) 15 euro kopen. Dit is sinds november 2014 veranderd. Dat houdt in dat je sinds die datum je visum online moet regelen. De Turkse overheid biedt deze visums voor zo`n 20 euro (afhankelijk van de wisselkoers) aan. 

Helaas proberen sommige online organisaties de toeristen vals te informeren. Dan verkopen ze visums voor een veel duurdere prijs. Soms wel tientallen of honderden euro`s duurder. Dit is totaal niet nodig. Er zit nul kwaliteitsverschil in de visums. Een visum is een visum en je bent er niet meer of minder mee als je een bepaald visum aanschaft. Het gaat erom dat je geld betaald, zodat je daarmee Turkije in mag. Het enigste waar de prijs in kan verschillen, is het aanbod van services die de organisaties de toeristen kunnen bieden. Maar deze kosten kunnen niet zodanig oplopen, dat je bijna het dubbele gaat betalen dan nodig is. Denk dus goed en helder na bij het aanschaffen van deze e-visums. 

Turkije Visum Online

Ben je bang dat je geen betrouwbare site kan vinden, waarvan je gegarandeerd bent van een officieel document? Kijk eens op de website van Turkije Visum Online. Zij bieden voor een kleine 25 euro een geldig visum aan. Dan hoef je je geen zorgen te maken dat dit visum niet geldig is of dat je geen visum ontvangt. Daarnaast biedt deze organisatie verschillende extra services, waardoor het die 25 euro zeker waard is om daar je visum bij aan te schaffen. Je kan bijvoorbeeld heel simpel, makkelijk en snel je visum aanvragen (in minder dan 5 minuten!), je ontvangt je visum binnen 24 uur in je online postvakje en ze bieden je verschillende mogelijkheden om te betalen. 

Dus eigenlijk biedt Turkije Visum Online een goedkoop visum, omdat je gegarandeerd bent van een geldig visum en je ontvangt daarbij verschillende extra services!